Thursday, June 6, 2019

Legend trendovi za proleće/leto 2019.

 legend
Inspirisani odvažnim, inteligentnim i aktivnim ljudima naša glavna misija je da vam pružimo udobnu i  kvalitenu garderobu koja će vam biti potpora u realizovanju svakodnevnih aktivnosti. Prateći želje i potrebe potrošača i ove sezone za vas smo spremili širok asortiman aktuelnih boja, dezena i krojeva među kojima će svako od vas moći da pronađe idelanu kombinaciju u kojoj će se osećati prijatno, lepo i zavodljivo.
U modnoj industiji iz sezone u sezonu menjaju se trendovi, stižu noviteti, akcenat se sa jednog odevnog komada prebacuje na drugi. Jedini komad koji se iznova pojavljuje decenijama u nazad i čiji se kvalitet uvek prepoznaje jeste Legend jeans. Kao i prehodnih godina, tako i u 2019. godini jeans predstavlja osnovu dobrog i originalnog, a u isto vreme i udobnog outfita za sve prilike. 

 legend
Što se ženskih modela tiče, svakako titulu najudobnijih komada ponele su lepršave haljine iznad kolena koje odišu komforom. Zanimljivih krojeva, suptilnih dezena i boja, idealne su duge šetnje u toplim letnjim danima. Jednostavnost kojom odišu ostavlja nam mogućnost lakog uklapanja po sepstvenom izboru.

 legend
Haljine belih podloga sa jarkim cvetovima odlične su za kombinovanje kako sa ravnom obećom za svakodnevne aktivnosti, tako i sa potpeticama za noćne izlaske. Uz tako efektne odevne komade teško je ostati neprimećen! 
Kada je u pitanju muška kolekcija favoriti ove sezone su pamučne majice različitih krojeva u crvenoj i plavoj boji koje se savršeno kombinuju sa jeansom. 

U aktuelnoj kolekciji, proleće/leto 2019. posebnu pažnju privukli su aksesoari različitih materijala, boja i dezena. Kako prethodne, tako i tekuće godine ešarpe su bile neizostavan detalj koji je upotpunio svaku odevnu kombinaciju i dao joj poseban pečat. Spektar boja i dezena svojom širinom omogućava svakome od nas da za sebe pronađe idealan detalj kojim će upotpuniti svaki outfit i na taj način se svojom posebnošću izdvojiti.

SHARE:

No comments

Post a Comment

© Legend Blog. All rights reserved.
MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig