Tuesday, June 11, 2019

Behind the scenes - proleće/leto 2019


Inspirisani nezaboravnim prolećnim i letnjim vikendima, provedenim van grada, uz zvukove giratre i velikog društva oko nas, stvorili smo kampanju koja će vas, bar na kratko, vratiti u divne dane provedene u odmoru.

Bilo da se spremate za neku romantičnu večeru, ili da izlazite sa drugaricama na nedeljni brunch, cvetni dezen je must have, a cvetni kombinezoni i haljine već godinama unazad obeležavaju prolećne i letnje dane.
Takođe, neizostavni deo proleća i leta je definitivno jeans, trenutno jedan od najpopularnijih materijala, bilo da su u pitanju košulja, haljina, šorts ili pantalone, jeans je nepogrešiv izbor za okupljanje sa prijateljima i uživanje. 
Svaki look, koji na prvi pogled deluje obično, uz ešarpu ulazi u novu dimenziju elegancije, bilo da je ona zakačena za torbu, ili da je oko vrata. Ako želite malo slađi izgled, više nego elegantan, ešarpu vežite, kao traku u kosi.

Za muškarce, letnju sezonu definitivno obeležavaju majice u jarkim bojama i jeans.
Nepogrešiv izbor su jarko narandžaste i plave majice, kao i polo majice i košulje, pogotovo ukoliko se uklope uz neke bermude ili farmerke.

Pogledajte kako se naša ekipa provela na snimanju kampanje i kako su se modeli zabavljali, uz gitaru i šah u sledećem videu.
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Legend Blog. All rights reserved.
MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig