Thursday, October 18, 2018

Legend & Poznati

Sjajna atmosfera, pozitivna energija i puno smeha obeležili su snimanje kampanje #BreakTheRules. U nastavku pogledajte koje su modne kombinacije izabrali poznati blogeri, glumci, sportisti...





Dunja Jovanić i Sara Jovanović biraju, kao i uvek, savršene autfite po kojima su prepoznatljive. Ovaj ženski tandem pokazuje spoj modernog, urbanog i sofisticiranog tona. Komadi kaputa kolekcije Jesen Zima 18/19 nisu ništa drugo već ogledalo očekivanja moderne žene, koja je sigurna i sebe i u svoj modni izbor. One još jednom dokazuju da je Legend džins jedinica mere za komfor, kvalitet i prepoznatljiv modni izbor.

Kupi ovde!


Petar Strugar, poznati gradski momak, posvećen glumi, motorima i dobroj zabavi, svoju ležernost godinama pronalazi u Legend džinsu. Model 108 - moderan, pamučan, i regularno elastičan materijal ovog denim komada, dozvoljava da savršeno deluješ u svojoj zoni komfora, da se osećaš slobodno i ležereno u svim svojim jedinstvenim prilikama. "Budi svoj"je i ove sezone bila inspiracija i podsticaj svih ideja u stvaranju Legend džinsa.

Kupi ovde!


Aktuelna, atraktivna i nesvakidašnja DJ Lea Davogić @blairlea koja svoju zabavu pronalazi u muzici, u ovom iskustvu sa Legendom bez greške postavlja definiciju basic-a i njegove svrhe modnog postojanja. Basic komadi su oduvek bili #musthave, a samim tim su i neizostavni deo Legend kolekcija svake sezone. Ukoliko želiš jasno da istakneš svoj džins, obuću ili make up, bez nepotrebne prenaglašenosti svega - basic Legend košulja je uvek tu!

Kupi ovde!


Uveliko poznat javnoj sceni, šarmantan i zavodljiv Luka Raco u skladu sa svojim stilom bira prepoznatljiv kežual autfit. Ovaj pravac garantuje udobnost i ležernost, a i sa njim nema greške koja god da je prilika u pitanju. Zato Legend majice sa printom i jesu kreirane u cilju da budu moderna kombinacija sa džinsom ispred svakog trenda i postavljenih pravila.

Kupi ovde!



Urbana, poznata devojka, koja svojim posebnim stilom, i jedinstvenom pojavom osvaja okolinu, ni manje ni više bira Best Seller nove Legend sezone. Duks dugih rukava, u beloj boji sa detaljima koji su glavni akcenat celog autfita. Kada na celu priču tačku stavi džins, formiran i prilagođen modernoj ženi i svim njenim aktivnostima, onda je to nepogrešiv izbor.

Kupi ovde!



You Tube, Blog, Stajling... svakako govorimo o Vladimiru Gašiću @streetfashion101 dobrog poznavaoca mode, i svega u vezi sa njom. Ovo je samo jedan model jakni iz Legend asortimana nove kolekcije, koji zatvara priču dobrog autfita. Muškoj populaciji su, Legend jakne i kaputi, svake sezone glavni izbor za zimsku sezonu, a čuveni model 115 skinny fit sa sužavajućom nogavicom, komotan u predelu butina - je kao i uvek, odličan izbor.

Kupi kupi!



Anđela Jovanović definitivno objašnjava zbog čega je Model 208 potreban svakoj dami, bez kompromisa! Klasična obrada sa bagim beljenjem, i najlepša nijansa džinsa ovaj model čine savršenim. I pored toga, super skinny oblik nogavice ističe žensku figuru na pravi način, stoga može da se iznese i kao casual, ali može biti i deo elegantnog modnog izbora. Ženstveno i atraktivno, bez greške!

Kupi ovde!



Naš dragi Nichim Izazvan već odavno bira Legend džins, pored toga što je spoj komfora i kvaliteta, Legend modeli su pravljeni za sve tipove građe, a i visine. Dužina nogavice koja se proizvodi od 32 do 36 ne pravi problem visokim momcima da pronađu savršen model za sebe, bilo da je reč o skinny i comfor modelima, Legend inspiracija su ogledalo potrebe naših potrošača, i time postavljamo kriterijume u izboru džinsa.

Kupi ovde!


Aleksandra Duende  još jedna poznata gradska devojka koja svojom muzikom pravi dobru atmosferu, bira Legendarni bohemian dezen iz nove kolekcije, koji u saradnji sa džinsom pravi jedinstveni spoj nepogrešivog, i time dokazuje ti Legend asortiman i ove sezone daje mogućnost da zablistaš u svim prilikama, da budeš i urbana, i elegantna, i svedena, u zavisnosti od toga u čemu se najbollje pronalaziš.



Stevan Stevanović, ragbi reprezentativac, ovom prilikom još jednom dokazuje da smo tu za sve tipove građe i stila. Model 113! Pamučan i regularno elasatičan model, sa Skinny epitetom, svakako ti dozvoljava da se u njemu osećaš komforno i atraktivno. A srednje plava nijansa džinsa je neizbežna kada se kombinuje sa Legend majicama sa printom koje su svake sezone u korak sa trendom i modnim načelima.


SHARE:

No comments

Post a Comment

© Legend Blog. All rights reserved.
MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig