Thursday, May 10, 2018

Legendary summer 2018


Lagane forme, prijatni materijali, boje, dezeni... sve nam to mami osmeh na lice kada biramo modne kombinacije tokom toplih dana. Bilo da spadate u grupu koja je priklonjena vanvremenskom stilu i klasičnim komadima ili jedva čekate da se poigrate sa bojama i dezenima, Legend World Wide je mislio na vas. Ono čemu ostajemo verni i dajemo prednost su kvalitet i udobnost, jer ispred svega težimo da se osećate prijatno i sigurno u Legend World Wide komadima.
Polka dot haljine se vraćaju na modnu scenu dajući svakodnevnim kombinacijama dašak damskog, retro stila. Sa karnerima na ramenima i suptilnim izrezom na leđima njihova forma postaje još atraktivnija, čineći je #musthave komadom ove sezone.
Kada poželite miris mora i so na koži izaberite haljinu u mornarskom stilu, kraljicu letnjih outfita. Ležernost, udobnost, poletnost ovog modela učiniće da se baš tako i vi osećate u njoj. 
Više je faktora koji ovu haljinu čine savršenom. Predivan cvetni print u savršenoj kombinaciji boja, ženstveni karneri i moć transformacije ovog modela, više nego dovoljno da se zaljubite. Za dnevni, romantični #look uparite je sa ravnim baletankama, dodajte visoke potpetice u večernjim satima i spremni ste za izlazak. 
#legendarysummer 


SHARE:

No comments

Post a Comment

© Legend Blog. All rights reserved.
MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig