Friday, May 27, 2016

Legend Weekend Outfits



Uzak kroj sa ekstra uskom nogavicom i srednjom dubinom struka, tamne nijanse džinsa - model 250. U stilu kapri pantalona, ovaj model džinsa je omiljen devojkama ovog proleća. Džins u kombinaciji sa trendi modelom majice, koji ravno pada bez rukava, sa sloganom koji su već duže vreme u modi čine jedan moderan autfit kežual stila. Baletanke sa detaljima, jednostavna torba i neophodni aksesoari... savršena kombinacija za Vas koji dinamično provodite dane, a volite da u svakoj prilici izgledate moderno. 

Kultura oblačenja svake kompanije je različita ali pored toga postoje određene norme koje se poštuju kada je reč o poslovnim autfitima. Međutim, nijedno pravilo ne mora da Vas ograničava kada je reč o količini trenda kojom odiše Vaša kombinacija. Pantalone srednje dubine struka, sa nogavicom koja se blago širi, jednostavna košulja, i dezeniran sako će ispoštovati sve norme, ali ćete izgledati i moderno i trendi. Lepota je u jednostavnosti. 

Jednostavna haljina bez rukava, strukirana u drap boji, dužine do kolena. Model koji ravno pada i samim tim daje osećaj lagodnosti. Savršena boja za kombinovanje sa ostatkom aufita i savršen model haljine da isprati sve Vaše dnevne prilike i dešavanja. Ponestite sa sobom denim jaknu, i ceger torbu i budite sigurni da imate modnu kombinaciju u kojoj ćete sigurno biti primećeni.

      
SHARE:

Wednesday, May 4, 2016

Dnevni autfit by Zorannah


Farmerke su moj broj jedan izbor za sve! Volim kežual kombinacije, i često sam u njima u slobodno vreme, a patike su moj omiljeni izbor! Udobne kombinacije kao sto je ova, koje izgledaju tako da možete u njima bilo gde, su pun pogodak. Komotan džemper, uske farmerke/helanke i velika torba da stavite u nju sve sto vam je potrebno za dan pred vama.











SHARE:
© Legend Blog. All rights reserved.
MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig